57 KWALITATIEVE APPARTEMENTEN

vanaf € 166.000,-

57 appartementen tussen de stad en het platteland. Een ideale plek voor diegenen die in Brussel werken en willen ontsnappen aan de drukte van de stad. Geniet van de rust en de natuur, u kunt het landschap gemakkelijk te voet of met de fiets bereiken. Er zijn tal van aangename wandel- en fietspaden in de nabije omgeving. A Part des lacs bevindt zich op een boogscheut van de Erasmus-site (universiteitscampus, ziekenhuis, …) en een prachtige 18-holes golfbaan.

Alle appartementen zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en zijn energie-zuinig ingericht.

Een nieuw project van BLUESTONE Invest

57 appartementen tussen de stad en het platteland. Een ideale plek voor diegenen die in Brussel werken en willen ontsnappen aan de drukte van de stad. Geniet van de rust en de natuur, u kunt het landschap gemakkelijk te voet of met de fiets bereiken. Er zijn dan ook tal van aangename wandel- en fietspaden in de nabije omgeving. A Part bevindt zich op een boogscheut van de Erasmus-site (universiteitscampus, ziekenhuis, …) en een prachtige 18-holes golfbaan.

Alle appartementen zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en zijn energie-efficiënt ingericht.

Een nieuw project van BLUESTONE Invest

appartementen

verdiepingen

appartementen te huur

garages

Visie

Bluestone Invest biedt hoge normen tegen betaalbare prijzen.
Om uw levensprojecten te realiseren, houden wij rekening met uw behoeften. In samenspraak en met oog voor het detail werken we er steeds aan om de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs te garanderen. Dat is wat ons zo speciaal maakt.

Onze klanten zijn dan ook onze beste ambassadeurs.
We streven ernaar dat elk project, gemaakt door Bluestone Invest, volledig aan uw behoeften voldoet.
Daarom is Bluestone Invest zo anders.

ONZE APPARTEMENTEN

De goed geïsoleerde appartementen zijn voorzien van alle comfort : een volledig uitgeruste keuken met stenen werkblad, parketvloer, balansventilatie, videofoon, UTP en Coax aansluitingen voor telefoon en tv en bovendien zijn alle terrassen zuid gericht. In de centrale tuin zal u rustig kunnen ontspannen aan een verrassende vijver.

1 KAMER

Vanf € 166.000,-

2 KAMERS

Vanaf € 206.000,-

3 KAMERS

Vanaf € 286.000,-

RUIME TERRASSEN

Prijzen op aanvraag

* Het meubilair en de schuiframen zijn indicatief – levering volgens de specificaties in het lastenboek

OPLEVERING "A PART DES LACS" - APRIL 2020

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

VOOR DE INVESTEERDER

EEN DEGELIJKE
BETAALBARE INVESTERING

EEN INVESTERING
MET MAXIMAAL RENDEMENT

U KAN OOK OP ONS REKENEN VOOR DE VERHUUR

MET RUIME AANDACHT
VOOR HET MILIEU

Hoogwaardige materialen, zorgvuldig beheer en onderhoud, evenals een warme en respectvolle omgeving garanderen een lange levensduur van het gebouw.

Als belegger kan u rekenen op een nettorendement van ± 4% (exclusief belastingen).

Indien u dit wenst kan Bluestone Service u ondersteunen bij de verhuur van uw appartement. Aarzel niet om hierover contact met ons op te nemen.

À Part is gebouwd met hoogwaardige materialen en is
energie-efficiënt ingericht. Getuige hiervan zijn een isolatie
van hoge kwaliteit, LED-verlichting en een balansventilatie en hoogrendementsketels.

EEN BETAALBARE
INVESTERING

Hoogwaardige materialen, zorgvuldig beheer en onderhoud, evenals een warme en respectvolle omgeving garanderen een lange levensduur van het gebouw.

EEN INVESTERING
MET MAXIMAAL RENDEMENT

Als belegger kunt u rekenen op een nettorendement van ± 4% (exclusief belastingen).

U KAN OOK OP ONS REKENEN VOOR DE VERHUUR

Indien u dit wenst kan Bluestone Service u ondersteunen bij de verhuur van uw appartement. Aarzel niet om hiervoor contact met ons op te nemen.

MET RUIME AANDACHT
VOOR HET MILIEU

À Part des lacs is gebouwd met hoogwaardige materialen en is
energie-efficiënt ingericht. Getuige hiervan zijn een isolatie
van hoge kwaliteit, LED-verlichting en een dubbele stroomventilatie en verwarming.

 

Vijverhoek

1070 Anderlecht

+32 467 00 33 00

info@bluestoneinvest.be

Contact

Ik heb interesse in een appartement met:

Het is aangenaam leven en wonen in Anderlecht !

Een groene gemeente, tal van winkelgelegenheden, snelle toegang tot het centrum en de ring, heroplevende wijken dankzij vastgoedprojecten, betaalbare appartementen en flats … Dit maakt Anderlecht zo bijzonder!
Anderlecht is dan ook de derde grootste gemeente van Brussel, zowel qua oppervlakte als qua bevolking. Een kosmopolitische stad dus met heel veel troeven. Het is misschien tijd om hier te komen wonen.

Een groene gemeente die alle zintuigen aanspreekt

Anderlecht is niet alleen een club en een voetbalstadion. Het is ook een stad met veel groene ruimtes. Het Astridpark, Central, Bussenlenberg-parken… zoveel groen, speeltuinen en sportvelden voor alle leeftijden. Denk ook aan de “Garden of the Senses” van Neerpede. De eerste openbare tuin in het Brussels Gewest, ontworpen voor blinden en slechtzienden. Een tuin die het accent legt op de reuk, het gehoor, de tast- en zelfs de smaakzin (sommige planten zijn er eetbaar)! Vlakbij bevindt zich ook nog het Vijverpark, waar u rustig kan wandelen of joggen.

Vele winkelgelegenheden en toegang tot het centrum en de rest van België

Winkelen in Anderlecht? Geen probleem, de mogelijkheden zijn er talrijk. De winkels rondom Cora bieden een breed scala aan keuzes, terwijl het Westland Shopping Center momenteel wordt vernieuwd om bezoekers een geheel nieuwe ervaring te bieden. Vergeet de kleine buurtwinkels niet, elk met hun stijl en herkomst. Is dit nog niet genoeg voor jou? Het centrum van Brussel ligt op minder dan een half uur met de metro en de nabijheid van de Ring geeft u toegang tot heel België.

het gebouw en zijn omgeving

un nieuw project van

Vastgoedprojecten met betaalbare appartementen en studentenkoten

 

Om ergens te wonen, hebben we nog steeds hoogwaardige en betaalbare huisvesting nodig. Twee vastgoedprojecten van Bluestone Invest voldoen aan deze vraag in deze omgeving. Dit is de kracht van deze promotor die vertrekt vanuit de verwachtingen van mensen in de buurt, in lijn met diverse gemeenschappen, zonder zich te richten op dure opwaarderingen. Het resultaat? Twee projecten die elkaar aanvullen en een derde dat momenteel opgestart wordt, in de buurt van het Erasmus Ziekenhuis en het toekomstige Bordet-ziekenhuis, waar de vraag naar woningen snel zal exploderen.

Het project “à kôté”, reeds een groot succes, dat meer dan 200 studentenwoningen biedt, voor alle behoeften, van het kleine appartement tot het appartement van 70m ². Met gemeenschappelijke ruimtes met studeerkamer, ontspanningsruimtes, fitnessruimte en zelfs een bioscoop. Van de 9.000 m² is meer dan de helft (4.700) bestemd voor de gemeenschap.

Het project “A Part”, 57 appartementen, waarvan 15 te huur, van hoge standaard aan betaalbare prijzen (startprijs 165.000 euro!). Dat biedt diversiteit, tussen lokale mensen, artsen, verpleegkundigen e.a.

En het derde project? Nog steeds in dezelfde buurt, zal een nieuw project in volle ontwikkeling  (“A Part des Trèfles”), nieuwe appartementen aanbieden. Met dezelfde kwaliteitsfilosofie, voor een betaalbare prijs de buurt weer tot leven brengen. Het is duidelijk goed om in Anderlecht te wonen …

“Bluestone Invest – bien plus qu’un bien.”